Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei

Politica de confidentialitate

Confidentialitate

Semperviva.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor sai. Se  angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializeaza, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC Cereus SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

 

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.semperviva.ro in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii tastei - "Ma abonez", va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de e-mail) sa intre in baza de date a societatii SC Cereus SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

 

Toti cei care au furnizat adresa de e-mail in vederea abonarii la Newsletter, in acceptiunea Legii nr. 677/2001, au calitatea de persoana vizata, scopul colectarii datelor dvs fiind transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de SC Cereus SRL sau de efectuare de statistici interne.

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-ul administrate de SC Cereus SRL nu va accesa casuta "Ma abonez".

SC Cereus SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SEMPERVIVA - magazin naturist