Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Extracte gemoterapice

Polygemma nr.8 Astenie psiho-fizica si memorie

producator: PlantExtrakt
Polygemma nr.8 Astenie psiho-fizica si memorie
22
,00
Lei

Prezentare: sticlute de 50ml

Tonic general cu efecte benefice pentru intarirea memoriei


Compozitie: Combinatie de extracte gemoterapice din seminte de Mesteacan, muguri de Stejar si mladite de Rozmarin cu extract din radacina de Ginseng siberian

  • Proprietati revitalizante, la nivel fizic si psihic
  • Creste rezistenta organismului in conditii de stres
  • Activator metabolic la nivel hepatic, un barometru al instalarii oboselii fiind ficatul, organ cheie in productia de energie pentru organism
  • Efecte benefice in cazuri de dificultati de concentrare
  • Eficient  in perioade de suprasolicitare psihica (examene) sau stari de astenie mentala
Extractul din muguri de Stejar are proprietati revitalizante la nivel fizic si psihic, corecteaza carenta hormonala corticosuprarenaliana, stimuland secretia de hormoni de tip corticoid, drenor universal, detoxifica organismul la nivel intestinal.

Extractul din mladite de Rozmarin este activator metabolic, stimuleaza reactivitatea individului in conditii de stres, hepatoregenerator (ficatul este organul cheie in productia de energie pentru organism) avand si actiune euforizanta si eutrofica, de stimulare a memoriei.

Extractul gemoterapic din seminte de Mesteacan este tonic al sistemului nervos, recomandat in perioade de suprasolicitare psihica sau in stari de astenie mentala.

Extractul din radacina de Ginseng siberian este cunoscut pentru efectul adaptogen (creste capacitatea naturala de echilibrare homeostatica a corpului si ajuta la revenirea la normal a sistemelor fiziologice stresate), imbunatatirea memoriei, actiunea imunostimulatoare, efectul antioxidant, de protectie impotriva radiatiilor.

Asocieri posibile:
- cu Extract din muguri de Ginkgo – Ginkgo biloba MG=D1, pentru tulburari circulatorii la varstnic, asociate starii de astenie.

Mod de administrare:


  •  pentru adulti si copii peste 7 ani se recomanda administrarea a cate 2 ml de 2 ori pe zi, diluate in putina apa, inainte de mese, timp de 2 saptamani. Se repeta la nevoie.

Atentionare:
Nu se administreaza dupa orele 18, putand provoca insomnie, prin stimulare cerebrala.

SEMPERVIVA - magazin naturist