Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului.

Drepturile de autor

Semperviva.ro este proprietatea SC Cereus SRL, cu sediul in Iasi, str. Rediu 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/822/2010,  cod unic de intregistrare RO27032764, cont bancar RO41INGB0000999901973250 deschis la banca ING.
Site-ul semperviva.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Intregul continut al site-ului semperviva.ro - imagini, texte, elemente grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea semperviva.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor  (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul semperviva.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC Cereus SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Cereus SRL, fara acordul scris al acesteia.

Limitare de responsabilitate

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC Cereus SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile produselor din acest site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect etc.)

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate, boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

SC Cereus SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC Cereus SRL  isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC Cereus SRL  pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). SC Cereus SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC Cereus SRL  in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.  In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Cereus SRL, dar nu si alte despagubiri. SC Cereus SRL  condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC Cereus SRL fata de orice client, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de SC Cereus SRL  de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii SC Cereus SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

Comentarii, comunicari si alte informatii

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot transmite sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare,  mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari, in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati, vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC Cereus SRL are dreptul, dar nu si obligatia, de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC Cereus SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor, comunicarilor afisate sau transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.semperviva.ro. si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.  In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Cereus SRL  dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si netransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Securitatea informatiilor

Semperviva.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.  SC Cereus SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Conditii pentru returnarea produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientii  pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate reprezinta acordul dumneavoastra cu aceste conditii de utilizare, ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC Cereus SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SEMPERVIVA - magazin naturist